## May 29 (Wed.) First day

	a., Thise day														
Room No.	Room Name	Floor	7:00	8:00	9:	00 10:00	11:00	12:00	13:00	14:00	15:00	16:00	17:00	18:00	19:00
Room 1	Philharmonia Hall	1F		ppening ceremony 10min 8:50-9:00		Special Sessio Legendary Lect 120min 9:00-11:00	ure	JSVS Board Reports 11:30- 12:00	12:20-13:10 [Luncheon Seminar01] Bayer Pharma Japan	V-1 Su (case repo 120r 13:20-	ort award) min	Panel Discussion Mass reduction for after EVAR – who smaller? 90min 15:30-17:00	gets		
Room 2	Reception Hall	2F				Video Symposium 1 Stump treatment of Type A dissection- what's your favorite? 90min 9:00-10:30	Post conver	ymposium 2 -EVAR pen sion surgery 90min 40-12:10	[LS2] MEDTRONIC JAPAN CO., LTD.			Symposium Frozen elephant to procedure in all thoracic aneurysm it bad? 90min 15:30-17	ture seminar	Board of Councilor 17:50-18:	S
Room 3	International Conference Room	3F				Symposium 2 TEVAR for retrograde type A aortic dissection can we forgive already 90min 9:00-10:30	Syn	rnational nposium 90min 40-12:10	[LS3] TERUMO CORPORATION/ Sanyo Chemical Industries, Ltd.	ESVS-JSVS Joint Session 60min 13:20-14:20	SVS Japan Chapter 60min 14:20-15:20	Presidential Presi Address Admin 40 15:30- 16	VS dential dress min :20- ':00	Spec Th Si Ukrai for W	raordinary sial Session e Medical tuation in ne and Care ar Wounded
Room 4	Conference Room	1F				IVR Joint Session Peripancreatic aneurysn associated with compression of MAL	Device se	Discussion2 election in EVT FA region 90min 40-12:10	[LS4] W. L. Gore & Associates G.K.			Abstracts1 Abstracts2 Abstracts1 15:30 15:54	ested Requested acts3 Abstracts 4 min 40min -16:58 16:58-17:38	17	20min :30-17:50
Room 5	Meeting room31	3F				Requeste Abstracts 56min 9:40-10:3	5 36mir	Oral Video 2 42min 1:26 11:26-12:08	[LS5] Medico's Hirata Inc.			Requested Abstracts6 24min 15:30- 15:54  Requested Abstracts 48min 16:00-16:4	7 Abstracts 8 48min		
Room 6	Meeting room 2·3	B1F				Requested Abstracts 9 48min 9:00-9:48 9:48-10	s 10   Abst	quested racts 11 4min 0-11:54			ининини и полителни и поли	Requested Request Abstracts 12 40min 15:30-16:10 16:10-16	Abstracts 14 40min		
Room 7	Rehearsal Room	B1F				Oral 1 35min 9:00-9:35 10:10	Student Session 63min 10:18-11:21	Resident Session 1 49min 11:21-12:10	[LS6] Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation		***************************************	Resident Resident Session 2 49min 49m 15:20-16:09 16:09-1	n 3 Session 4 in 49min	-7	
Poster Room	Convention Hall	B1F						_	and viewing poster 9:00-16:00	S		pres	Poster entation1 0~17:22		
Room No.	Room Name	Floor	7:00	8:00	9:	00 10:00	11:00	12:00	13:00	14:00	15:00	16:00	17:00	18:00	19:00

## May 30 (Thu.) Second day

Room No.	Room Name	Floor	7:00	8:00	9:00	10:00	11:0	00	12:00	13:00	14:00	15:00	16:00	17:00	18:00	19:00
Room 1	Philharmonia Hall	1F		rev prod	mposium 3 ow has the ascularization cedure for CLI changed? nin 8:00-9:30	9:40-10	n the	ach Count System? enviror	bsium 4 balance in try- What's What is the nment? :50-12:20	12:30-13:20 [Luncheon Seminar7] Japan Lifeline Co.,Ltd.	Lecture by the Chairman of the JSVS Board of Directors 13:30-14:00		Special Session2 Let's learn vascula anastomosis in oth areas. 90min 15:20-16:5	er Training Session 60min		
Room 2	Reception Hall	2F		Managem Lympha those confus	ial Program ent of Venous an atic Disease- For of you who are sed by referrals hin 8:00-9:20	40min	Symposi Type II end EVAR- so wh we do? Settle 90mi 10:10-1	oleak in at should ed today! n	нинининининининининин	[LS8] Cook Medical Japan G.K.		14:30-15:20 [CB1] W. L. Gore & Associates G.K.	Educational Lecture 1 40min 15:30- 16:10			Petit Prize Party  **Awards Ceremony 18:10-19:00
Room 3	International Conference Room	3F		40mii	1 Lecture 2	How to get TAAA 100	mposium 3 in and out ir surgery Omin -11:10	1	шинишинишинишиниши	[LS9] W. L. Gore & Associates G.K.		【CB2】 GE Healthcare Japan Corp.		nt Symposium of SVS and TSVS 120min 16:00-18:00		
Room 4	Conference Room	1F		Cook M Preem type	Discussion Sponsorship: edical Japan G. ptive TEVAR f B dissection 90min 3:00-9:30	K.) Frontie research vascul	oosium 6 ers of basic in the field o ar surgery Omin 0-11:10	Abst 4	quested tracts 15 Omin 20-12:00	[LS10] ASAHI INTECC J- sales, INC.		[CB3] MEDCON CORPORATION (BD Japan)	CVIT Joint Ses Treatment for PAE sword vs. two sv 90min 15:30-17:00	o – one vords Requested Abstracts 1 40min	6	
Room 5	Meeting room31	3F		Oral 3 35min 8:00-8:3	Oral 4 28min 8:35- 9:03	Oral 5 42min 9:20-10:02 1	Oral 6 42min 0:10-10:52	Oral 7 35min 11:00- 11:35		[LS11] MEDTRONIC JAPAN CO., LTD.		【CB4】 ALCARE CO., LTD.	Oral Video 3 36min 15:30- 16:06  Oral Vide 4 42min 16:06-16	5 42min		
Room 6	Meeting room 2·3	B1F		Oral 8 35min 8:00-8:3	Oral 9 35min 5 8:35-9:10	Oral 10 49min 9:20-10:09 1	Oral 11 49min 0:09-10:58	Oral 12 49min 10:58-11:4	‡7	шинишинишинишинишиниши		【CB5】 Boston Scientific Japan K.K.	Abstracts 17 Abstra	Requested Abs acts 18 19 min 64min -16:58 16:58-18:0		
Room 7	Rehearsal Room	B1F		Oral 13 35min 8:00-8:3	Oral 14 35min 5 8:35-9:10	Oral 15 Oral 1 35min 35min 9:20-9:55 9:55-10	n 35m	in 0-	нинининининининининин	[LS12] TERUMO CORPORATION		[CB6] KANEKA CORPORAT ION	Abstracts 20 Abstracts 48min	quested Requested tracts 21 Abstracts 2 18min 48min 18-17:06 17:06-17:5	22	
oster Room	Convention Hall	B1F			•	nd viewing posters	;	presen	ster tation2 -12:12				Γ Special Projects 14:30-17:00			
Room No.	Room Name	Floor	7:00	8:00	9:00	10:00	11:0	00	12:00	13:00	14:00	15:00	16:00	17:00	18:00	19:00

## May 31 (Fri.) Third day

Room No.	Room Name	Floor	7:00	8:00	9:00	10:00	11:0	0 12:0	00 13:00	14:00	15:00	16:00	17:00	18:00	19:00
Room 1	Philharmonia Hall	1F	General meeting 7:00-7:30	Initial resu thrombosis st 10	osium 7 alts of venous s devices and ents Omin 0-9:40	Educational Lecture 2 40min 9:40-10:20	Educational Lecture3 40min 10:20-	11:10-12:00 [Luncheon Seminar13] TERUMO CORPORATION		(Accredited	by the Organization for of Medical Specialists, 195min 13:20-16:35	r Certification	Ce	Closing eremonies 10min	
Room 2	Reception Hall	2F		Sympo How has the of abdomi aneurysm: 90r 8:00-	e treatment inal aortic process changed in hin e9:30	Panel Disc Selection croeripheral arn paramalled 90m 9:30-1	riteria for nastomosis plar bypass in	【LS14】 Smith & Nephew ADR	Medical safety Workshop 60min 12:10-13:10	***************************************					
Room 3	International Conference Room	3F		Vascular of Japan	sion of Foot calliatry and JSV Surgeons as page production of the second	Special Specia	al Lecture 2 Omin 0-10:50	[LS15] Japan Lifeline Co.,Ltd.		понивания понива					
Room 4	Conference Room	1F		Panel Disconnection Open surextensive aortic ar 90r 8:00-	rgery for dissecting neurysm min	Panel Disc reatment str infected 90m 9:30-1	rategies for I AAA in	[LS16] SB-KAWASUMI LABORATORIES, INC.							
Room 5	Meeting room31	3F			Abst	quested tracts 23 l8min 0-10:08	Oral18 42min 10:18-11:00	[LS17] Inari Medical Inc.	и по						
Room 6	Meeting room 2·3	B1F		Oral19 42min 8:00-8:42	Oral20 49min 8:51-9:40	Oral21 35min 9:50- 10:25	35min 10:25-			Japanese S	ociety for Vascular 180min 13:20-16:20	Nursing			
Room 7	Rehearsal Room	B1F			Oral23 42min 8:58-9:40	Oral24 35min 9:50- 10:25	35min 10:25-				JSVS Stent Graft Wor 210min 13:20-17:0	rkshop 05			
Poster Room	Convention Hall	B1F			ster Viewing :00-10:00	pres	Poster sentation3 00-11:00	Annual III III III III III III III III III I							VIII II
Room No.	Room Name	Floor	7:00	8:00	9:00	10:00	11:0	0 12:0	00 13:00	14:00	15:00	16:00	17:00	18:00	19:00